Sote de mazare cu morcov

28 februarie 2011Diva in Bucatarie

Sote de mazare cu morcov. Soteul de mazare cu morcovi este o garnitura delicioasa pentru orice fel de friptura, o putem servi langa peste sau carne de miel.

sote de mazare cu morcovi diva in bucatari

Soteul de mazare cu morcovi este o garnitura delicioasa pentru orice fel de friptura, o putem servi langa peste sau carne de miel.

INGREDIENTE:

200 g mazare verde- congelata
1 morcov
2 linguri unt
1 lingura smantana
1 lingurita faina
sare
cateva fire de patrunjel proaspat

PREPARARE:

Dam morcovul prin razatoarea mare si il calim in unt. Adaugam mazarea curatata.

Punem 100 ml apa fierbinte le lasam sa fiarba. Adaugam sare, patrunjel faina dizolvata in smantana, continuand sa fierbem pana se evapora apa. Daca mazarea nu este inca fiarta, mai punem apa fierbinte si lasam pe foc inca 5-6 minute (sau pana scade iar apa), fara sa acoperim craticioara cu capac.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *