Snitele din ciuperci pleurotus

28 iunie 2012Diva in Bucatarie

Snitele din ciuperci pleurotus. Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul.

INGREDIENTE:

500 g ciuperci pleurotus
3 oua
sare
piper
3 linguri lapte
80 g faina
1 lingurita amidon
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul.
Batem ouale cu un praf de sare si lapte, apoi adaugam faina si amidonul. In functie de marimea oualelor este posibil sa mai avem nevoie de faina, astfel incat aluatul sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite. Trecem ciupercile prin aluat si le prajim in uleiul bine incins.

Scoatem ciupercile pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim snitelul de ciuperci spluurots cald sau rece, cu o salata sau mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *