INGREDIENTE:

500 g ciuperci pleurotus
3 oua
sare
piper
3 linguri lapte
80 g faina
1 lingurita amidon
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul.
Batem ouale cu un praf de sare si lapte, apoi adaugam faina si amidonul. In functie de marimea oualelor este posibil sa mai avem nevoie de faina, astfel incat aluatul sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite. Trecem ciupercile prin aluat si le prajim in uleiul bine incins.

Scoatem ciupercile pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim snitelul de ciuperci spluurots cald sau rece, cu o salata sau mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta!

8 Comentarii

  1. FLORY says:

    Buna idee,cred ca sunt delicioase !Pupici

  2. Bianca says:

    Si eu fac des si ne plac mult.
    Pupici

  3. Licuta Marin says:

    Arata minunat snitelele cu ciupercute!!!Cu usturoi cred ca sunt un deliciu!Pup!

  4. catkitchen says:

    Ador aceste snitele mai mult decat orice !!!! ;)

Lasa un comentariu


Ultimele articole

CHEC BANATEAN

Adaugat pe 21 Oct, 2014

1 Comentariu

HUMUS CU AVOCADO

Adaugat pe 20 Oct, 2014

2 Comentarii

PRAJITURI SI TORTURI CU NUCA

Adaugat pe 18 Oct, 2014

5 Comentarii

CONOPIDA GRATINATA CU PRAZ

Adaugat pe 17 Oct, 2014

1 Comentariu