INGREDIENTE: 

2 conserve ton in ulei
4 cartofi noi fierti in coaja si curatati
4-5 cepe verzi
3 oua fierte
cateva rosii cherry pentru decor
1 andiva
1 castravete curatat de coaja
100 g masline
cateva fire marar
sare, piper,
zeama de lamaie, o lingurita miere de albine si o lingura otet balsamic, 4 linguri ulei de masline – pentru dressing

PREPARARE:

Aceasta este o reteta de salata asezata in straturi, nu trebuie amestecata. Primul strat va fi din frunzele de rucola, peste care adaugam andiva taiata julien.

Urmatorul strat va fi din cartofi. In acest moment saram si piperam compozitia. Punem apoi castravetele, masline, ceapa verde.

Al treilea strat va fi tonul din conserva, peste care punem oua fierte si taiate felii, mararul tocat foarte marunt, si cateva rosii cherry taiate in jumatate.  Peste toata compozitia se toarna un dresing facut din uleiul care a ramas din conserva, uleiul de masline, zeama de la o lamaie, o lingura miere de albine si o lingura otet balsamic.

Pofta buna!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SALATA DE VARA CU PUI

Adaugat pe 1 Aug, 2014

0 Comentarii

SANDVISURI DE VARA

Adaugat pe 31 Jul, 2014

0 Comentarii

SALATA CLASICA DE CUS-CUS

Adaugat pe 29 Jul, 2014

1 Comentariu

PUI CU OREZ SI CIUPERCI

Adaugat pe 28 Jul, 2014

1 Comentariu