Salata de cartofi cu sunca si verdeturi

23 februarie 2011Diva in Bucatarie

Salata de cartofi cu sunca si verdeturi. Taiem cuburi cartofii, sunca, ardeii si castravetii, tocam ceapa si le amestecam intr-un castron. Le asezonam cu ulei, otet, sare si piper.

Daca cartoful este cea mai populara leguma din lume, atunci este normal sa avem zeci de retete de salate de cartofi. Aceasta combina in mod fericit legumele cu sunca, iar aroma este scoasa in evidenta de otetul balsamic. Trebuie sa o incercati pentru a va convinge.

INGREDIENTE:

1 kg cartofi fierti
100 g sunca
4 oua fierte -de consistenta tare
4 cepe verzi
1 castravete verde mare
1 ardei verde
1 salata verde
1 legatura ridichi
1/2 ceasca maioneza
2 linguri ulei de masline
2 linguri otet balsamic
sare
piper

PREPARARE:

Taiem cuburi cartofii, sunca, ardeii si castravetii, tocam ceapa si le amestecam intr-un castron. Le asezonam cu ulei, otet, sare si piper.
Punem apoi maioneza si amestecam pana se omogenizeaza.

Mutam salata pe un platou, o decoram cu felii de oua si servim.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *