INGREDIENTE:
Pentru blat:

4 galbenuşuri de ou
150 ml smantana
1 plic praf de copt
1 lingurita de sare
5 linguri faina
200 g spanac congelat
4 albusuri

Pentru umplutura:
100 g feta – rasa
125 g crema de branza Philadelphia
150 g telemea sarata – rasa
50 g mozzarella – rasa
200 g ciuperci din conserva -tocate putin
100 g sunca taiata cubulete
1/2 ceapa

PREPARARE:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare.

La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni 25*35cm) si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.

La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.

Pofta buna va doresc!

8 Comentarii

  1. FLORY says:

    Divin arata rulada ta!Delicioasa si apetisanta,prezentare eleganta ca de fiecare data,pupici!

  2. diva in bucatarie says:

    Multumesc mult, Flory! Weekend placut!

  3. zilahi adela says:

    Super apetisanta ! Super prezentare! Pupici si un weekend minunat!

  4. diva in bucatarie says:

    Multumesc Adela! Te pup si iti doresc weekend placut!

  5. Ana says:

    arata superb,cred ca e grozava! We placut!

  6. Claudia says:

    Hmmmmmmmm! tare ma tenteaza, imi place combinatia de spanac cu branza sarata.

Lasa un comentariu


Ultimele articole

TARTA CU CREMA CUSTARD SI...

Adaugat pe 29 Aug, 2014

1 Comentariu

CREMA CUSTARD

Adaugat pe 28 Aug, 2014

3 Comentarii

VINETE PANE

Adaugat pe 27 Aug, 2014

0 Comentarii