INGREDIENTE:

6 pulpe de pui
1 ceasca ulei
1 sticla bere – neagra ar fi de preferat, dar merge foarte bine si una blonda
sare
piper
rozmarin
boia dulce
2 catei de usturoi

PREPARARE:

Punem puiul intr-un vas termorezistent. Turnam peste pui o ceasca de ulei de masline, apoi 1/2 dintr-o sticla de bere – daca aveti bere neagra e si mai bine.
Il condimentam cu sare, piper, boia dulce si rozmarin tocat. Adaugam 2 catei de usturoi taiati in jumatate. Acoperim totul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 200°C pentru 20 de minute.

Dupa acest interval scoatem folia si lasam puiul atat cat este nevoie pentru a se rumeni pe ambele parti, cam 10 minute pentru fiecare parte.
Servim puiul cu bere cand il scoatem din cuptor cu o garnitura de cartofi cu rozmarin.
Pofta buna!

Categorie: Retete cu carne

4 Comentarii

  1. goldie says:

    si eu stiu reteta asta,ies foarte gustoase aceste pulpe!

  2. [...] reteta am gasit-o pe blogul Cristinei, divainbucatarie . Like this:LikeBe the first to like this [...]

Lasa un comentariu


Ultimele articole

COZONACI PENTRU CRACIUN

Adaugat pe 1 Dec, 2013

6 Comentarii

CIOLAN DE PORC CU BERE...

Adaugat pe 17 Dec, 2014

2 Comentarii

VINETE CU SOS DE ROSII...

Adaugat pe 16 Dec, 2014

0 Comentarii