Daca sunteti in pana de idei pentru micul dejun, pasta de oua cu branza ar putea fi o solutie rapida si delicioasa. Este buna si pentru o gustare, dar o putem folosi si pentru a umple rosii sau ardei, cand pregatim aperitive.

INGREDIENTE:

2 oua
125 g crema de branza Philadelphia
2 fire de cimbrisor proaspat
sare
piper
2 linguri de lapte – optional

PREPARARE:

Fierbem ouale in apa clocotita cu sare, pana au o consistenta tare. Le lasam sa se raceasca, le curatam de coaja, apoi le amestecam cu crema de branza in robot. Pentru o consistenta mai moale putem adauga 2 linguri de lapte.

Daca nu avem robot zdrobim ouale cu furculita, apoi le amestecam cu branza. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat, in fuctie de gusturi, adaugam frunzele de cimbrisor, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta pasta ungem tartinele si avem un mic dejun foarte bun!

Pofta buna!

9 Comentarii

  1. maria says:

    bun si ieftin si se face repede ,am sa incerc.

  2. Bianca says:

    Buna buna…cu siguranta…

  3. Simona says:

    Foarte apetisanta combinatia. Cu siguranta o voi face! Pup

  4. alinutzika says:

    ai facut un aranjament grozav! Iar pasta de branza, trebuie incercata!Pup

  5. mirela says:

    esti minunata !

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SOS DE ROSII CU ARDEI...

Adaugat pe 1 Sep, 2014

1 Comentariu

TARTA CU CREMA CUSTARD SI...

Adaugat pe 29 Aug, 2014

1 Comentariu

CREMA CUSTARD

Adaugat pe 28 Aug, 2014

3 Comentarii