Am cumparat acest tip de faina din Austria si am avut o surpriza placuta: este foarte usor de facut, bine crescuta si foarte pufoasa.

INGREDIENTE:

500g faina pentru ciabatta, cu agent crestere
1 lingurita de ulei de măsline
300 ml apa calduta

PREPARARE:

Amestecam faina cu uleiul de masline si apa calduta. Framantam aluatul maxim 5 minute, pana obtinem un aluat neted. Lasam 30 de minute intr-un loc cald sa creasca.

Cand aluatul a crescut, ii dam forma dorita, il punem pe o tava pe care am pus hartie de copt. Cat timp se coace painea vom tine pe fundul cuptorului o tava in care am pus o cana de apa. Tinem painea in cuptor pana devine aurie. Este atat de simplu incat nu veti mai dori sa faceti decat acest tip de paine.

Pofta buna!

2 Comentarii

  1. stela says:

    arata excelent ,pacat ca nu se gaseste si la noi aceasta faina

Lasa un comentariu


Ultimele articole

PRAJITURI CU LAMAIE

Adaugat pe 27 Nov, 2014

0 Comentarii

PIZZA DE POST

Adaugat pe 26 Nov, 2014

1 Comentariu

SUPA DE GASCA CU TAITEI

Adaugat pe 25 Nov, 2014

6 Comentarii

CONCURS ANIVERSAR 8 ANI...

Adaugat pe 24 Nov, 2014

16 Comentarii