oua-umplute-cu-ton

Din categoria aperitive cu oua umplute, iata o reteta foarte buna in care umplutura este cu ton si capere.

INGREDIENTE:

10 oua fierte de consistenta tare

Pentru umplutura
1 conserva de ton (160 g)
3 linguri maioneza
1 lingurita capere + 16 capere pentru decor
1-2 lingurite suc lamaie
2 fire marar/patrunjel verde – pentru decor

PREPARARE:

Curatam ouale de coaja si le taiem in jumatate pe lungime, apoi le scoatem galbenusurile. Scurgem bine conserva de ton.
Cu un mixer vertical amestecam 5 galbenusuri, maioneza, sucul de lamaie, caperele si tonul, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust, sau mai adaugam suc de lamaie daca este nevoie.

oua-umplute-cu-ton-1

Umplem jumatatile de oua cu crema, le ornam cu capere si marar, sau doar cu patrunjel verde.

oua-umplute-cu-ton-2

Simplu, bun si rapid de pregatit!

4 Comentarii

  1. Simona says:

    Un aperitiv delicios!! N-ar trebuie sa lipseasca la o masa festiva!
    Pupici

  2. diva in bucatarie says:

    ;) Te pup!

  3. Alexandra says:

    Cate galbenusuri ai folosit pt reteta?

Lasa un comentariu


Ultimele articole

Choco fest la Atrium Sun...

Adaugat pe 22 Oct, 2014

0 Comentarii

CHEC BANATEAN

Adaugat pe 21 Oct, 2014

1 Comentariu

HUMUS CU AVOCADO

Adaugat pe 20 Oct, 2014

2 Comentarii

PRAJITURI SI TORTURI CU NUCA

Adaugat pe 18 Oct, 2014

5 Comentarii