INGREDIENTE:

6 oua
200 g ciuperci din conserva
1 ceapa verde (tocam doar putin din partea verde)
1 lingura mare cu unt
cateva fire de patrunjel verde
cascaval ras
2 linguri maioneza
sare
piper
1 catel usturoi
1 lingura unt pentru prajit

Pentru decor:
2 linguri maioneza
frunze de patrunjel verde

PREPARARE:

Fierbem ouale astfel incat sa fie tari. Le lasam sa raceasca. In acest timp calim ciupercile tocate intr-o lingura de ulei, in care am calit putin un catel de usturoi inainte(doar cat sa dea putina aroma uleiului).

Lasam ciupercile sa se raceasca, apoi le amestecam cu galbenusurile oualelor pe care le-am curatat de coaja si le-am taiat pe lungime, putina ceapa verde tocata, 1 lingura unt, cascaval ras, maioneza. sare, piper. Frecam bine compozitia pana se omogezizeaza.

Umplem ouale apoi le decoram cu maioneza si frunze de patrunjel. Le punem la frigider cateva ore inainte sa servim. Pofta buna!

Pofta buna!

23 Comentarii

  1. dana says:

    O bunatate!!!!Pup

  2. alinutzika says:

    vreau si eu un ousor!

  3. Simona says:

    E, uite ca in varianta asta nu am papat inca! Dar ma servesc de la tine. :) Pupici

  4. Ouale umplute sunt adorate la mine in casa :)
    Si mie imi plac foarte mult dar evit sa le fac mai des din cauza curatatului cojii :)

  5. FLORY says:

    Cred ca fac si eu de revelion,imi place umplutura ,pupici!

  6. DiaMar bucataria galbena says:

    Absolut delicioase,doar sunt cu ciuperci.O seara buna.

  7. Licuta Marin says:

    Mmm, tare bune!!!Imi plac mult ouale umplute!Pup!

  8. Dana says:

    Arata super bine, iar cu ciuperci n-am incercat pana acum, notez reteta s-o incerc neaparat!! Te pup!

  9. zilahi adela says:

    Foarte bine arata si am sa incerc si cu ciuperci! Pupicei!

  10. catkitchen says:

    Daca sunt cu ciuperci , nu le refuz !!

  11. Ramona A says:

    Minunate, vor fi pe lista mea:)

  12. Roxi says:

    Foarte bune,eu le-am facut de Revelion.De fapt toata masa de revelion a fost pregatita numai dupa retetele voastre.Am mare incredere si nu dau gres niciodata!!!!

  13. sanda says:

    am facut si eu aceasta reteta de revelion insa ouale le-am decorat cu felii de castraveti si gogosari si pot sa spun ca au iesit foarte delicioase.Multumesc pentru reteta !Recomand tuturor reteta !

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SOS AIOLI – RETETA RAPIDA

Adaugat pe 24 Aug, 2014

0 Comentarii

DULCEATA DE FRUCTE DE SOC

Adaugat pe 23 Aug, 2014

0 Comentarii