Reteta aceasta de hrean ras in otet sper sa va placa si voua. Este posibil sa nu va placa sa il radeti, dar daca va ganditi ce bun este langa un rasol de vita o sa treceti peste acest incovenient…

INGREDIENTE:

150 g hrean ras
2 lingurite otet
4 lingurite apa
1 lingurita zahar
1/2 liongurita sare
2 linguri ulei

PREPARARE:

Punem intr-un bol otetul, zaharul, sarea, apa si uleiul si amestecam pana se topesc sarea si zaharul. Radem hreanul prin razatoarea mica, apoi il punem intrun borcan, avand grija sa il apasam cu o lingura.

Turnam compozitia de otet peste hrean, sigilam borcanul si il punem la frigider.

Sa va fie de folos!

Cu aceasta reteta particip la provocarea lunii septembrie.

11 Comentarii

  1. Poliana says:

    Buna idee pentru iarna!

  2. Mirela Carmen Tomescu says:

    La cat de sanatos este hreanul, i se iarta momentele “lacrimogene”, mai cu seama ca putem pregati in cantitati mici, mai des. O reteta valoroasa!

  3. catkitchen says:

    Mor dupa sosul de hrean pregatit in lunile geroase !!! ;)

  4. nepoate76 says:

    De ce va plangeti de momentele lacrimogene? Chiar si atunci hreanule este “darnic” cu noi ca ne desfunda canalele lacrimogene si mai ales sinisurile…In rest totule e OK. Pofta buna!!!

  5. ADINA says:

    Daca va “plingeti” :) puteti rade pe razatoare o sfecla coapta si racita . Apoi se amesteca cu hreanul dupa cit de iute il vreti si puneti la borcan cu toate indicatiile din reteta…

  6. Denisa says:

    eu l-am taiat bucati mai mici si l-am dat prin blender

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SOS DE ROSII CU ARDEI...

Adaugat pe 1 Sep, 2014

0 Comentarii

TARTA CU CREMA CUSTARD SI...

Adaugat pe 29 Aug, 2014

1 Comentariu

CREMA CUSTARD

Adaugat pe 28 Aug, 2014

3 Comentarii