Sunt multe retete de post, dar ghiveciul de legume este una din retetele mele preferate.

INGREDIENTE:

4 cartofi
2 morcovi
2 ardei grasi
1 dovlecel
1 vanata
1 conopida
1 varza mica
200 g fasole verde
1 telina mica
1 conserva de rosii,
2 cepe
2 catei usturoi
1 pahar ulei
1 frunza de dafin
1 legatura patrunjel verde
sare
piper

PREPARARE:

Curatam legumele de coaja, le taiem in cuburi mai mari, apoi taiem ceapa si o calim in ulei.

Adaugam legumele peste ceapa si le calim putin si pe acestea. Punem apa peste legume, o frunza de dafin, 2 catei de usturoi taiati pe jumatate, rosiile tocate, asezonam cu sare si piper si dam totul la cuptor pentru o ora.

Acoperim vasul cu o folie de staniol pentru a nu se arde legumele de la suprafata.

Pofta buna!

2 Comentarii

  1. goldie says:

    si eu si eu,prezenta la farfurie!Arata extraordinar1

Lasa un comentariu


Ultimele articole

FARFALE CU CREVETI SI SOS...

Adaugat pe 23 Oct, 2014

0 Comentarii

Choco fest la Atrium Sun...

Adaugat pe 22 Oct, 2014

0 Comentarii

CHEC BANATEAN

Adaugat pe 21 Oct, 2014

6 Comentarii