Aceste fursecuri se fac foarte rapid. Merg foarte bine langa o ceasca de cafea sau ceai si pot fi pastrate cateva zile in borcanul de biscuiti.

INGREDIENTE

120g faina
120g zahar
4 oua separate
1 varf de praf de copt
putina coaja de lamaie rasa
zahar pudra

PREPARARE:

Cu un mixer batem albusul cu zaharul pana obtinem o spuma tare ca de bezea. Adaugam un galbenus si mixam, apoi putina faina (am amestecat-o cu praful copt).

Repetam prodeul pana terminamg albenusurile si faina. Adaugam si coaja de lamaie si amestecam. Punem in tava hartie de copt pe care o ungem cu unt. Turnam cu lingura aluat si dam la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 10 minute. Incercati sa nu le puneti foarte apropiate pentru ca vor mai creste in cuptor.

Eu am uitat acest aspect si prin urmare la prima tava am avut fursecuri lipite intre ele.

Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

Lasa un comentariu


Ultimele articole

TARTA CU CREMA CUSTARD SI...

Adaugat pe 29 Aug, 2014

1 Comentariu

CREMA CUSTARD

Adaugat pe 28 Aug, 2014

3 Comentarii

VINETE PANE

Adaugat pe 27 Aug, 2014

0 Comentarii