Drobul de pui cu ciuperci este o alternativa foarte buna pentru cei care nu se impaca cu carnea de miel.

INGREDIENTE:

450 g piept de pui
500 g ficat pui
100 g pipote pui
200 g ciuperci champignon
4 fire de ceapa verde
2 fire de usturoi verde
1 legatura marar
4 oua crude
3 oua fierte
sare
piper

PREPARARE:

Fierbem pieptul de pui si pipotele separat de ficatul de pui, luand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca, apoi le dam prin masina de tocat.
Calim ciupercile taiate cuburi cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

Amestecam carnea tocata cu ciupercile calite, 4 oua crude si mararul tocat fin. Asezonam cu sare si piper, in functie de gusturi.

Punem aproape jumatate din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, aranjam ouale fierte curatate de coaja, apoi acoperim cu restul de carne.

Coacem drobul de pui la 180°C timp de 45 minute. In primele 25 minute il acoperim cu o folie de staniol, sa nu il lasam sa se inchida prea tare la culoare.

Ingrediente simple, usor de preparat… Iar gustul este irezistibil!

22 Comentarii

  1. DiaMar bucataria galbena says:

    Am ajuns prima.Servesc o feliuta delicioasa.Pup!

  2. Simona says:

    Bun tare si cu pui!!! Mama il face asa! Pupici

  3. catkitchen says:

    Super bun acest drob !! ;)

  4. Dana says:

    Ce bine arata! De pui voi face si eu de Paste, nu prea suntem prieteni cu mielul :)
    Pupici!

  5. Teoucatar says:

    Mie imi place si de pui si de miel!Ca atare te invit la un schimb maine!Pupici!

  6. FLORY says:

    Ce bine arata,eu prefer si de pui si de miel!Pupici!

  7. Licuta Marin says:

    Mmm, cu ciuperci cred ca e tare delicios!Buna ideea!Pupici!

  8. zilahi adela says:

    Imi place si imi place si de miel, arata super bine! Pupici!

  9. Cosmina says:

    Foarte tare ideea!! Nici eu nu ma impac prea bine cu mielul si prefer din pui! :)

  10. Denisa says:

    Am facut si eu acum. Cred ca este bune, arata bine si am urmarit indicatiile intocmai. Paste fericit!

  11. Mihaela says:

    Este prima oara cand fac drob si nu numai ca mi-a iesit “ca la carte”, dar a fost si delicios. Pana si surorii mele i-a placut si nu este prea usor de multumit :-).
    Multumesc pentru reteta! Ai cumva o reteta si pentru drob de ciuperci? :-)

Lasa un comentariu


Ultimele articole

CHEC BANATEAN

Adaugat pe 21 Oct, 2014

1 Comentariu

HUMUS CU AVOCADO

Adaugat pe 20 Oct, 2014

2 Comentarii

PRAJITURI SI TORTURI CU NUCA

Adaugat pe 18 Oct, 2014

5 Comentarii

CONOPIDA GRATINATA CU PRAZ

Adaugat pe 17 Oct, 2014

1 Comentariu