O ciorba ardeleneasca parfumata si gustoasa. Cine vrea o portie?

INGREDIENTE:

4 cotlete porc
2 carnati afumati
50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat
3 cartofi medii
1 morcov
1 pastarnac
1 gulie
1 telina mica
2 cepe
1 galbenus
100 ml smantana
1 lamaie
1 legatura tarhon
sare
piper

PREPARARE:

Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.

Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.

Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.

Pofta buna!

Categorie: Supe-Ciorbe

6 Comentarii

  1. Simona says:

    Offff… ma omoriii! :( Si eu care ma chinui la dieta…
    Am apa`n gura… morrr de pofta :)
    O bag la fovorite… nu promit ca o gatesc prea curand :( … din pacate!
    Te pup

  2. diva in bucatarie says:

    mananci putin si fara paine… pup

  3. ana thomas says:

    Asta voiam si eu sa zic….m-ai omorat cu ciorba asta!
    Una dintre preferatele mele…

  4. imi place foarte mult ciorba aceasta! tarhonul si afumatura dau o savoare unica!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

CIORBA DE IED A LA...

Adaugat pe 17 Apr, 2014

0 Comentarii

CUPCAKES PUISORI

Adaugat pe 16 Apr, 2014

2 Comentarii

RETETE DE COZONAC CU NUCA

Adaugat pe 16 Apr, 2014

0 Comentarii