INGREDIENTE:

4 oua
200 g faina
120 g zahar
1 plic zahar vanilat
1/2 plic praf de copt
1 lingurita lamaie
1 varf de sare
2 linguri de apa calda
2 linguri de ulei
4 cuburi ciocolata + 1 lingura cafea
1 lingura pudra nesquik

PREPARARE:

In primul rand batem albusurile cu un praf de sare pana devin o spuma tare, care nu cade de pe tel.

Frecam galbenusurile cu zahar si apoi le amestecam cu albusul spuma. Adaugam faina amestecata cu zaharul vanilat. Punem apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie.

Compozitia obtinuta o impartim in 3 castroane. In primul castron amestecam cu ciocolata topita in baine-marie, la care am adaugat o lingura de cafea. Amestecam bine pana se omogenizeaza.

In al doilea castron punem nesquik. Amestecam astfel incat sa obtinem o compozitie omogena.

Al treilea vas il lasam asa cum este. Intr-o forma in care am pus hartie de copt turnam pe rand cele 3 boluri: primul cel cu ciocolata, apoi cel cu nesquik si ultimul cel pe care l-am lasat la culoarea initiala. Dam tava la cuptorul preancalzit la 180°C pentru 45 de minute. Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

4 Comentarii

  1. Andi says:

    Frumușel foc și foarte de efect! Eventual, îl poți pudra cu zahăr pudră sau vanilat, pentru un plus de fiță :)

  2. Micky Apostu says:

    Pozele nu sunt urate deloc, doar ca devenim mai exigente noi cu trecerea timpului … peste blog :) Te pup!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

TOCANITA DE NAUT CU CHORIZO

Adaugat pe 1 Oct, 2014

2 Comentarii

MURATURI / CONSERVE IN OTET

Adaugat pe 30 Sep, 2014

3 Comentarii

COD CU SOS PICANT DE...

Adaugat pe 29 Sep, 2014

3 Comentarii