Cartofi umpluti cu sunca si cascaval

26 ianuarie 2011Diva in Bucatarie

Cartofi umpluti cu sunca si cascaval. Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.

INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)

1 kg cartofi
2 oua fierte – de compozitie tare
2 felii mari sunca
50 g masline fara samburi
30 g unt
60 g telemea
60 g cascaval
cateva frunze de rozmarin sau patrunjel
smantana pentru servit

PRREPARARE:

Spalam cartofii si ii dam la cuptor. Ii vom coace fara sa ii decojim. Cat timp se coc cartofii, taiem ouale, maslinele si sunca, iar branza si cascavalul le radem. Dupa ce s-au copt cartofii ii taiem pe jumatate si scobim miezul cu o lingura. Umplem cartofii cu sunca, oua si masline si acoperim totul cu un amestec din cele doua feluri de branza.

Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *