INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)

1 kg cartofi
2 oua fierte – de compozitie tare
2 felii mari sunca
50 g masline fara samburi
30 g unt
60 g telemea
60 g cascaval
cateva frunze de rozmarin sau patrunjel
smantana pentru servit

PRREPARARE:

Spalam cartofii si ii dam la cuptor. Ii vom coace fara sa ii decojim. Cat timp se coc cartofii, taiem ouale, maslinele si sunca, iar branza si cascavalul le radem. Dupa ce s-au copt cartofii ii taiem pe jumatate si scobim miezul cu o lingura. Umplem cartofii cu sunca, oua si masline si acoperim totul cu un amestec din cele doua feluri de branza.

Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.

Pofta buna!

6 Comentarii

  1. roxana says:

    Imi plac tare mult!!

  2. Simona says:

    Cred ca-a deliciosi…abia astept sa-i fac si eu

  3. alina says:

    sunt deliciosi!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SALATA DE VARA CU PUI

Adaugat pe 1 Aug, 2014

1 Comentariu

SANDVISURI DE VARA

Adaugat pe 31 Jul, 2014

0 Comentarii

SALATA CLASICA DE CUS-CUS

Adaugat pe 29 Jul, 2014

1 Comentariu

PUI CU OREZ SI CIUPERCI

Adaugat pe 28 Jul, 2014

1 Comentariu