Cartofi cu gorgonzola
Cartofi cu gorgonzola. Saram, piperam cartofii, apoi ii dam la cuptor, la 200°C. Cand incep sa se rumeneasca punem gorgonzola si mai dam la cuptor pentru inca 3 minute.
INGREDIENTE:
4 cartofi medii
100 g gorgonzola
100 g unt
rozmarin
cimbrisor
sare
piper
PREPARARE:
Pentru inceput fierbem cartofii in coaja pe jumatate – trebuie sa fie inca tari. Ii curatam de coaja, ii taiem felii si in punem intr-un vas termorezistent. Pe fiecare felie de cartof punem cubulete de unt si cimbrisor, printre ele presaram rozmarin tocat marunt.
Saram, piperam cartofii, apoi ii dam la cuptor, la 200°C. Cand incep sa se rumeneasca punem gorgonzola si mai dam la cuptor pentru inca 3 minute.
Cartofii ii servim calzi, ca o garnitura langa o friptura.
Pofta buna!