INGREDIENTE:

2 cutii cu ciuperci – conserva
50-80 g cascaval ras
3-4 cepe taiate si calite usor
3 felii franzela inmuiate in lapte
sare, piper, patrunjel, marar verde
6 oua batute bine

PREPARARE:

Pentru inceput taiem si calim ceapa.

Apoi batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile, unul cate unul, sau toate in acelasi timp si amestecam usor.

Incorporam si ceapa calita, painea rupta in bucatele mici, cascavalul, ciupercile si verdeata. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pentru 40-45 minute la 180°C.

Simplu, rapid si delicios.

Pofta buna!

16 Comentarii

  1. sanda says:

    am facut si eu aceasta reteta si mi- a iesit foarte bine.am gresit putin cu cuptorul dar data viitoare cred ca o sa fie ok. merita incercata aceasta reteta si multumesc frumos diva.

  2. Valentin F. says:

    Mi-a facut sotzia azi… am mancat ca niciodata. Incredibil de gustoasa!!

  3. rox says:

    la ce gramaj e cutia de ciuperci , iar tava cam ce dimensiuni? Multumesc.

  4. Camy P. says:

    Am facut si eu azi, a iesit super….foarte gustoasa!!! Multumesc Diva ! Pupici

  5. Nico says:

    Buna! Vreau sa incerc reteta asta. Spune-mi, te rog, daca painea se stoarce, sau se pune imbibată in lapte. Multumesc!!

  6. Nicole says:

    Am facut o repetitie cu reteta asta, in doua variante pentru masa de Paste. Prima am facut-o cu ciuperci conservate iar a doua, cu ciuperci proaspete. Mult mai gustoasa a iesit cea cu ciuperci proaspete, nu se compara cu prima.:)

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SARMALUTE IN FOI DE VITA...

Adaugat pe 17 Sep, 2014

1 Comentariu

CONOPIDA MURATA IN SARAMURA

Adaugat pe 16 Sep, 2014

1 Comentariu

SALATA DE ANANAS CU MENTA

Adaugat pe 15 Sep, 2014

1 Comentariu