INGREDIENTE:

200g unt
150g zahar pudra
3 linguri sirop de artar
1/2 lingurita de scortisoara
coaja rasa de la o portocala
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 lingura de apa minerala
1 ou
460g faina
1 lingura praf de copt

PREPARARE:

Pentru inceput mixam untul, siropul de artar, si zaharul pana obtinem o spuma. Adaugam oul, esenta de vanilie, coaja de portocale, apa minerala si continuam sa mixam.

La sfarsit adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si scortisoara. Obtinem un aluat moale, pe care il impachetam in folie alimentara. Il dam la frigider pentru minim o ora. Intindem aluatul cu o grosime de maxim 5 mm pe o planseta, taiem biscuitii cu formele care va plac, apoi ii punem intr-o tava direct pe hartia de copt.

Vom coace biscuitii 8-10 minute in cuptorul preancalzit la 180°C.

Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

5 Comentarii

  1. mmm, par deliciosi.E timpul sa vedem ce poate siropul de artar ca tot sta in dulap:)

  2. claudia nicolae says:

    MINUNAȚI!VĂ MULȚUMESC PENTRU REȚETĂ!

  3. […] Inspiraţie:  Diva în bucătărie […]

Lasa un comentariu


Ultimele articole

RETETE PENTRU HALLOWEEN

Adaugat pe 27 Oct, 2012

16 Comentarii

TOCANITA DE MIEL

Adaugat pe 30 Oct, 2014

0 Comentarii

BISCUITI PAIANJEN

Adaugat pe 28 Oct, 2014

10 Comentarii

QUICHE RAPID CU SPANAC SI...

Adaugat pe 27 Oct, 2014

4 Comentarii