INGREDIENTE:

200g unt
150g zahar pudra
3 linguri sirop de artar
1/2 lingurita de scortisoara
coaja rasa de la o portocala
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 lingura de apa minerala
1 ou
460g faina
1 lingura praf de copt

PREPARARE:

Pentru inceput mixam untul, siropul de artar, si zaharul pana obtinem o spuma. Adaugam oul, esenta de vanilie, coaja de portocale, apa minerala si continuam sa mixam.

La sfarsit adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si scortisoara. Obtinem un aluat moale, pe care il impachetam in folie alimentara. Il dam la frigider pentru minim o ora. Intindem aluatul cu o grosime de maxim 5 mm pe o planseta, taiem biscuitii cu formele care va plac, apoi ii punem intr-o tava direct pe hartia de copt.

Vom coace biscuitii 8-10 minute in cuptorul preancalzit la 180°C.

Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

4 Comentarii

  1. mmm, par deliciosi.E timpul sa vedem ce poate siropul de artar ca tot sta in dulap:)

  2. claudia nicolae says:

    MINUNAȚI!VĂ MULȚUMESC PENTRU REȚETĂ!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

MOUSSE AU CHOCOLATE

Adaugat pe 23 Apr, 2014

1 Comentariu

CE PUTEM FACE CU OUALE...

Adaugat pe 22 Apr, 2014

0 Comentarii

SALATA DE OUA CU ROSII...

Adaugat pe 22 Apr, 2014

0 Comentarii