INGREDIENTE:
(pt. 3-4 barcute)

1 ardei gras galben(poate fi orice culoare) – pentru barcute

Pentru umplutura:
1 ou fiert
2 linguri de smantana
1 lingurita unt
mozzarella rasa
cascaval ras
1 felie sunca
sare
cateva fire marar tocat
Pentru decor:
sticsuri pentru catarg
sunca sau felii cascaval pentru stegulete

PREPARARE:

Curatam ardeiul si il taiem astfel incat sa obtinem o forma care poate sustine salata de ou si in acelasi timp sa aduca cu o barcuta.
Restul ingredientelor le taiem in bucatele mici (sau le radem) si le amestecam cu smantana si unt, apoi condimentam cu putina sare.
Decoram cu bete de sticsuri si felii de sunca sau cascaval.

Daca ii punem pe copii sa ne ajute distractia este garantata.

Pofta buna!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

IEPURE IN BERE LA CUPTOR

Adaugat pe 30 Jan, 2015

0 Comentarii

TARTA CU SOMON SI BROCCOLI

Adaugat pe 27 Jan, 2015

2 Comentarii