Un desert cu tenta exotica pentru zilele fierbinti din vara…

INGREDIENTE:

felii de ananas proaspat
miere de albine
fistic
sirop de fructe de padure
inghetata de vanilie

PREPARARE:

Prajim feliile de ananas pe gratar – pe ambele parti. Le punem apoi pe farfurie, stropim cu miere de albine, apoi punem inghetata, fisticul si siropul de fructe de padure. Servim ananasul cu miere si inghetata imediat.

Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

4 Comentarii

  1. catkitchen says:

    hmmmmm , am un ananas in dotare …. trebuie doar sa ma hotarasc ce fac cu el !!!! …. sunt atatea variante :)

    • diva in bucatarie says:

      Eu am ales varianta rapida de desert caci eram presata de cel mic: eu ce primesc! eu ce primesc!

  2. Claudia says:

    Ador ananasul si inghetata! ce minunatie daca le mai si combini!!!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

CHEC BANATEAN

Adaugat pe 21 Oct, 2014

1 Comentariu

HUMUS CU AVOCADO

Adaugat pe 20 Oct, 2014

2 Comentarii

PRAJITURI SI TORTURI CU NUCA

Adaugat pe 18 Oct, 2014

5 Comentarii

CONOPIDA GRATINATA CU PRAZ

Adaugat pe 17 Oct, 2014

1 Comentariu