Un desert cu tenta exotica pentru zilele fierbinti din vara…

INGREDIENTE:

felii de ananas proaspat
miere de albine
fistic
sirop de fructe de padure
inghetata de vanilie

PREPARARE:

Prajim feliile de ananas pe gratar – pe ambele parti. Le punem apoi pe farfurie, stropim cu miere de albine, apoi punem inghetata, fisticul si siropul de fructe de padure. Servim ananasul cu miere si inghetata imediat.

Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

4 Comentarii

  1. catkitchen says:

    hmmmmm , am un ananas in dotare …. trebuie doar sa ma hotarasc ce fac cu el !!!! …. sunt atatea variante :)

    • diva in bucatarie says:

      Eu am ales varianta rapida de desert caci eram presata de cel mic: eu ce primesc! eu ce primesc!

  2. Claudia says:

    Ador ananasul si inghetata! ce minunatie daca le mai si combini!!!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

FARFALE CU CREVETI SI SOS...

Adaugat pe 23 Oct, 2014

0 Comentarii

Choco fest la Atrium Sun...

Adaugat pe 22 Oct, 2014

0 Comentarii

CHEC BANATEAN

Adaugat pe 21 Oct, 2014

6 Comentarii