Un desert cu tenta exotica pentru zilele fierbinti din vara…

INGREDIENTE:

felii de ananas proaspat
miere de albine
fistic
sirop de fructe de padure
inghetata de vanilie

PREPARARE:

Prajim feliile de ananas pe gratar – pe ambele parti. Le punem apoi pe farfurie, stropim cu miere de albine, apoi punem inghetata, fisticul si siropul de fructe de padure. Servim ananasul cu miere si inghetata imediat.

Pofta buna!

Categorie: Desert - Prajituri

4 Comentarii

  1. catkitchen says:

    hmmmmm , am un ananas in dotare …. trebuie doar sa ma hotarasc ce fac cu el !!!! …. sunt atatea variante :)

    • diva in bucatarie says:

      Eu am ales varianta rapida de desert caci eram presata de cel mic: eu ce primesc! eu ce primesc!

  2. Claudia says:

    Ador ananasul si inghetata! ce minunatie daca le mai si combini!!!

Lasa un comentariu


Ultimele articole

RETETE CU SOMON

Adaugat pe 22 Nov, 2014

0 Comentarii

PRAJITURA JERBO

Adaugat pe 21 Nov, 2014

1 Comentariu

PRAJITURA DE POST CU PERE...

Adaugat pe 20 Nov, 2014

0 Comentarii

COZONAC DE POST CU CREMA...

Adaugat pe 19 Nov, 2014

8 Comentarii